Intiem Zijn

Registreer: Jouw eerste stap naar meer erotiek in je leven met IntimateStories

Wat goed dat jij kiest voor IntimateStories! Een veilige en heerlijke manier om te genieten van erotiek en intimiteit. 

Hoe meld je je aan

Betaal je abonnement en daarna ontvang je een e-mail voor het aanmaken van je wachtwoord. Je Gebruikersnaam wordt ook toe gemaild.

Gedaan? Dan heb je toegang tot IntimateStories. Maandelijks worden er nieuwe stories toegevoegd. Laat je fantasie de vrije loop en geniet!

Ben je enthousiast geworden over de missie van Intiem Zijn? Word dan Founding Member en steun Intiem zijn voor het leven.

Als member ben je een lifetime lid en geniet je van vele voordelen. Tevens hoor je tot de vaste community van Intiem Zijn. Wil je nog meer betekenen? Word dan ambassadeur van Intiem Zijn. Jij mag de boodschap verspreiden en promoten op evenementen, festivals en meer.

Wil je weten wat de voordelen zijn als Founding Member? Lees dan hier meer

Bel je al lid? Log dan in en ga direct naar Mijn IntimateStories!

IntimateStories | Laat je meeslepen en vervoeren in de zinderende IntimateStories. Check deze teasers!

De controle van de tong

Petra houdt van een kaalgeschoren poesje. Ze vraagt daarom met regelmaat of haar partner Paul haar wil scheren. En dat doet hij graag. Hij gebruikt hiermee veel meer dan allen een scheermes en schuim. Als de heerlijke klus is geklaard, ondergaat het poesje van Petra nog een grondige inspectie.

Telefoonseks kan zo lekker zijn!

Yoaz en Janine zien elkaar te weinig door hun drukken werkzaamheden. Gelukkig bestaat er nog iets als een telefoon. Janine belt haar man op terwijl ze in een hotelkamer op bed, op heerlijk knisperende witte schone lakens ligt. Ze heeft zich net gedoucht en is klaar voor een heerlijk telefoongesprek…

Hot and Steamy in de Sauna

De sauna is de laatste plek op aarde waar Estelle gezien wil worden. Haar lichaam voldoet volgens haar niet aan de standaard eisen en verschuilt zich liever in een grote badjas. Tot overmaat van ramp komt ze Sebastiaan, haar oude studentenvriend van vroeger tegen. Samen bezoeken ze het stoombad. Zonder dat ze het ziet, gaan de handen van Sebas op onderzoek uit en komen terecht bij haar opgewonden klitje…

Volg Intiem Zijn op social media of beluister alle teasers via Spotify

Benieuwd naar Experts?
Luister eerst de IntimateTalk

IntimateTalk
Linjola van Gool: Altijd pijn met vrijen
Loading
/