Intiem Zijn

Dit is Lenna

Ik ben Lenna van den Haak, 40+er en woon met mijn zoontje in Zandvoort aan Zee.

Mijn lichaam is kapot, ik ben besneden. Mijn ziel is geheeld, al duurde dat jaren! Daarom wil ik iets doen. Voor mezelf en alle anderen wiens ziel en lichaam geheeld moeten worden. Want net als jij wil ik maar één ding: intimiteit.

Mijn besnijdenis en de gevolgen hiervan zijn ondermeer de redenen waarom ik Intiem Zijn heb opgericht.

Ik kom er maar meteen voor uit: Ik mis intimiteit in mijn leven!

 Het verlangen naar genegenheid, intimiteit, tederheid, elkaar volledig accepteren, vrijen met liefde, begeerte en passie! Dat is wat ik wil, niets meer en niets minder!

Natuurlijk heb ik het verder prima voor elkaar. Ik bezit een woning, een auto, leuk werk, ben in goede gezondheid, gezegend met vriendinnen en familie en heb een fantastische zoon. 

Toch blijft het knagen. Het verlangen naar intimititeit. Al jaren worstel ik met een aantal onderwerpen. 

  • Zelfliefde.
  • Huidhonger. 
  • Seksuele verbinding.
  •  Intimiteit. 
  • Bindingsangst.
  • Liefsdesbang.
  • Hechten aan derden.

Ik durf geen verbinding meer aan te gaan, Van mezelf houden vind ik eng, en fysiek contact vermijd ik, bang dat ik in paniek raak. Omdat ik vaak pijn bij het vrijen heb, altijd fysiek gespannen ben en me nooit helemaal durf te geven, kan ik niet zijn wie ik wil zijn. 

Totdat ik een ingeving kreeg, Zo kan het niet langer! Als ik iets wil, dan moet ik daarvoor werken. Dan moet ik daarvoor gaan. Dat is de reden dat ik ben gaan praten. Met mannen, vrouwen, vrienden, kennissen. 

Het blijkt dat ik niet de enige ben die intimiteit mist en het terugwil in zijn of haar leven. Dat is de reden dat ik platform Intiem Zijn heb opgericht. Voor iedereen die weer intimiteit terugwil in zijn of haar relatie. 

Mijn missie

Deze is vrij simpel. Ik wil een beweging in Nederland op gang brengen waarin mensen zich durven uit te spreken over intimiteit en het gemis ervan. Hier ligt een taboe op en dat moet worden aangepakt. Ik wil iedereen die snakt naar intimiteit, weer nieuw vertrouwen in zichzelf geven, zelfliefde ervaren, vertrouwen krijgen in de ander, meer zelfverzekerdheid geven en uiteindelijk een beter leven geven. Zoek de verbinding op en krijg deze weer terug! Veel mensen hebben zich afgesloten van intimiteit, durven zich niet meer bloot te geven aan zichzelf, laat staan aan een ander. Hier wil ik verandering in brengen. Laat mij jou inspireren en ga op reis met Intiem Zijn.

Mijn visie

Intiem Zijn wordt leidend als het gaat om het doorbreken van het taboe: praten over intimiteit en seksuele verbinding. 

Een platform dat wordt gezien als HET eerlijke kennisplatform over intimiteit. De IntimateTalks (de podcasts) zijn van hoogstaande kwaliteit, zonder een waardeoordeel te geven aan iemand. Iedereen is vrij om te luisteren en vrij om te doen met de informatie wat hij of zij wil. De sensuele webshop wordt gezien als onderdeel van het ontdekken van jouw seksuele verbinding. Het platform is laagdrempelig en via alle social mediakanalen te bereiken. De zinderende IntimateStories is een tool om iedereen weer op het juiste (erotische) spoor te zetten. Dit wordt een algemeen goed binnen de Nederlandse samenleving.

Petitie: Ministerie van Liefde en Intimiteit

 

Intiem Zijn is er voor de lange adem. Want niet alleen jij wilt intimiteit terug in je relatie, dat willen duizenden anderen ook! Vrouwen, mannen, transgenders, non binair personen. Geen hokjes meer! Want we willen allemaal één ding: Dat liefde, lust en intimiteit samengaan.

Dat wil onze generatie, maar ook de generaties na ons. Onze kinderen, kleinkinderen, de kinderen die nog geboren gaan worden. Daarom streven we naar een Ministerie van Liefde en Intimiteit. Laten we van jongs af aan beginnen met het leren omgaan met intimiteit. Een ministerie dat zich focust op de ziel en het innerlijke Van de mens. Het fysieke in verbinding met liefde en intimiteit. 

Teken de petitie

Intiem zijn heeft daarom ook een petitie opgesteld waar jij kunt tekenen voor dit ministerie. De komende jaren strijden we voor dit ministerie. Samen staan we sterk. Samen strijden we voor meer intimiteit in ons leven. Teken jij ook? 

Petitie: Ik teken voor een Ministerie van Liefde en Intimiteit

 

Mijn kernwaarden

Blijf trouw aan jezelf, blijf trouw aan je ziel. Hier zijn de kernwaarden geschreven waar Intiem Zijn voor staat. 

Steun Intiem Zijn

Wij gaan ervoor!  De komende jaren willen wij Intiem Zijn flink op de kaart zetten en de Nederlandse politiek aansporen om een minister van Liefde en Intimiteit aan te stellen. Hier vragen we jou om hulp., want het betreft hier om een lange ademtraject, geen snelle bevrediging.

Als maatschappelijke onderneming streven we naar pure, eerlijke en inspirerende informatie, die we via al onze kanalen willen verspreiden. De boodschap is duidelijk, laten we onze vleugels uitslaan.

Zo willen we ook in de nabije toekomst blijven investeren in goede IntimateTalks, Blogtalks en het inspreken van IntimateStories. We willen dat iedereen die seksuele verbinding heeft, waar er nu nog zovelen naar snakken. 

Doneer een eenmalige bijdrage aan Intiem Zijn en steun dit platform. We zijn blij met elke financiele support!

Wij danken je hartelijk voor jouw bijdrage!

Liefs, het team van Intiem Zijn.

IntimateTalk

Expert in intimiteit

LoveTalk

Dagboek voor passie en herkenning

SensualShop

Voor jezelf weer sensueel

IntimateStories

Luister samen of alleen

Registreren bij Intiem zijn

Meld je aan en luister onbeperkt IntimateStories

Inloggen bij

Intiem zijn