Intiem Zijn

Dit is Lenna

Ik ben Lenna van den Haak, 40-plusser en woon met mijn zoontje in Zandvoort aan Zee. Voor de buitenwereld heb ik het goed voor elkaar: Ik bezit een woning, een auto, leuk werk, ben in goede gezondheid, gezegend met vriendinnen en familie en heb een fantastische zoon. Maar dan komt de binnenkant. 

Al jaren worstel ik met een aantal onderwerpen. Zelfliefde, huidhonger, seksuele verbinding, intimiteit. Door mijn besnijdenis, met alle gevolgen van dien en slechte break-ups durf ik geen verbinding meer aan te gaan, Van mezelf houden vind ik eng en fysiek contact vermijd ik, bang dat ik in paniek raak. 

Totdat ik een ingeving kreeg, Zo kan het niet langer! Ik wil ook weer genieten van intimiteit en seks. Om mijn binnenkant net zo te laten shinen als mijn buitenkant, heb ik Intiem Zijn opgericht. Een platform waar je geïnspireerd wordt de reis naar zelfliefde en seksuele verbinding te gaan maken. Ga jij ook mee?

Mijn missie

Deze is vrij simpel. Ik wil een beweging in Nederland op gang brengen waarin mensen zich durven uit te spreken over intimiteit en het gemis ervan. Hier ligt een taboe op en dat moet worden aangepakt. Ik wil iedereen die snakt naar intimiteit, weer nieuw vertrouwen in zichzelf geven, zelfliefde ervaren, vertrouwen krijgen in de ander, meer zelfverzekerdheid geven en uiteindelijk een beter leven geven. Zoek de seksuele verbinding op en krijg deze weer terug! Veel mensen hebben zich afgesloten van intimiteit, durven zich niet meer bloot te geven aan zichzelf, laat staan aan een ander. Hier wil ik verandering in brengen. Laat mij jou inspireren en ga op reis met Intiem Zijn.

Mijn visie

Intiem Zijn wordt leidend als het gaat om het doorbreken van het taboe: praten over intimiteit en seksuele verbinding. 

De academy biedt een platform dat wordt gezien als HET eerlijke kennisplatform over intimiteit. De IntimateTalks (de podcasts) zijn van hoogstaande kwaliteit, zonder een waardeoordeel te geven aan iemand. Iedereen is vrij om te luisteren en vrij om te doen met de informatie wat hij of zij wil. De sensuele webshop wordt gezien als onderdeel van het ontdekken van jouw seksuele verbinding. Het platform is laagdrempelig en via alle social mediakanalen te bereiken. De zinderende IntimateStories is een commerciële tool om iedereen weer op het juiste (erotische) spoor te zetten. Dit wordt een algemeen goed binnen de Nederlandse samenleving.

Ministerie van Liefde en Intimiteit

Intiem Zijn is er voor de lange adem. Want niet alleen jij wilt intimiteit terug in je relatie, dat willen duizenden anderen ook! Vrouwen, mannen, transgenders, non binair personen. Geen hokjes meer! Want we willen allemaal één ding: Dat liefde, lust en intimiteit samengaan.

Dat wil onze generatie, maar ook de generaties na ons. Onze kinderen, kleinkinderen, de kinderen die nog geboren gaan worden. Daarom streven we naar een Ministerie van Liefde en Intimiteit. Laten we van jongs af aan beginnen met het leren omgaan met intimiteit. Een ministerie dat zich focust op de ziel en het innerlijke Van de mens. Het fysieke in verbinding met liefde en intimiteit. 

Teken de petitie

Intiem zijn heeft daarom ook een petitie opgesteld waar jij kunt tekenen voor dit ministerie. De komende jaren strijden we voor dit ministerie. Samen staan we sterk. Samen strijden we voor meer intimiteit in ons leven. Teken jij ook? 

Petitie: Ik teken voor een Ministerie van Liefde en Intimiteit

 

Mijn kernwaarden

Blijf trouw aan jezelf, blijf trouw aan je ziel. Hier zijn de kernwaarden geschreven waar Intiem Zijn voor staat. 

Steun Intiem Zijn

Wij gaan ervoor!  De komende jaren willen wij Intiem Zijn flink op de kaart zetten en de Nederlandse politiek aansporen om een minister van Liefde & Intimiteit aan te stellen. Hier vragen we jou om hulp., want het betreft hier om een lange ademtraject, geen snelle bevrediging.

Als academy streven we naar pure, eerlijke en inspirerende informatie, die we via al onze kanalen willen verspreiden. De boodschap is duidelijk, laten we onze vleugels uitslaan.

Zo willen we ook in de nabije toekomst blijven investeren in goede IntimateTalks, Blogtalks en het inspreken van IntimateStories. We willen dat iedereen die seksuele verbinding heeft, waar er nu nog zovelen naar snakken. 

Doneer een eenmalige bijdrage aan Intiem Zijn en steun dit platform. We zijn blij met elke financiele support!

Wij danken je hartelijk voor jouw bijdrage!

Liefs, het team van Intiem Zijn.

IntimateTalk

Expert in intimiteit

LoveTalk

Dagboek voor passie en herkenning

SensualShop

Voor jezelf weer sensueel

IntimateStories

Luister samen of alleen

Registreren bij Intiem zijn

Meld je aan en luister onbeperkt IntimateStories

Inloggen bij

Intiem zijn