Intiem Zijn

De wow factor van een open relatie

Hallo mijn naam is Petra. Ik heb een open relatie met Paul en dat bevalt me tot nu wel goed. Ik vind het juist een relatie waar hard aan gewerkt wordt door allebei om het goed te houden. Natuurlijk moet je er sowieso allebei voor openstaan en wat te denken van een goede communicatie. Praten en goed naar elkaar luisteren is een hele kunst. Als het goed is, dan kan juist een open relatie verbinden.
Je bent jezelf verplicht om goed na te denken over wat voor jou nog goed voelt en je grenzen te ontdekken, maar ook zeker deze grenzen aan te geven. Als je in staat bent om goed alleen te kunnen functioneren en de ander die ruimte te geven die hij of zij nodig heeft is dit allemaal mooi mee genomen in zo’n relatie.  Hier schets ik dan wel meteen een ideaal plaatje, maar dat is het bijna nooit natuurlijk. Goede afspraken en je daaraan ook houden, ook al is het nooit je bedoeling de ander te kwetsen, dat is ook een goede basis voor een zo’n relatie.

Paul en ik zijn geile mensen en ja wat bedoel ik daarmee? Zijn we seksverslaafd? Dat wil ik niet zeggen. Bij een verslaving heb ik andere ideeën. Dat je geen dag zonder kunt en dat het draait om alleen pure lust. Dat is niet zo bij ons, tenminste laat ik het bij me zelf houden en ik ga er ook vanuit dat het bij Paul ook niet om een seksverslaving gaat. Verder wil ik het ook niet anders maken dan het is: wij vinden seks erg belangrijk in onze relatie. Sowieso om het vaak samen te doen en daarin ook vernieuwend proberen te zijn. En nu komt open om de hoek kijken. Want hoe blijf je vernieuwen en blijf je ervan genieten?

Paul was voor onze relatie al niet monogaam. Hij had verschillende vrouwen om zich heen verzameld, die hij geregeld om beurten een erotische massage gaf. Nooit langer dan een dagdeel kon hij deze vrouwen om zich heen hebben. Deze vrouwen wisten ook van Paul dat hij niet monogaam was en dat hij ook geen vaste relatie met hen wilde hebben of wilde opbouwen. Het bleef alleen bij erotisch masseren of weleens een etentje of hulp bieden bij een of andere klus. Paul heeft 2 scheidingen achter de rug en achteraf gezien vindt dat hij nooit had moeten trouwen en dat niet monogame zal er zeker wel mee te maken gehad. En toen hij mij leerde kennen, voelde hij wel weer wat voor vastigheid, maar wel met de behoefte om met andere vrouwen te mogen blijven seksen. En natuurlijk vindt hij het dan heel geil en leuk als ik ook andere mannen en vrouwen in ons seksleven toe kan laten. Deze weg ben ik nu aan het bewandelen en ik maak er gewoon een leuke zoektocht van. Want inmiddels weet ik wel dat een open relatie best wel bij mij past. Deze inleiding had ik even nodig om mijn verhaal te doen over de : ‘Wow wat een vrouwvriendelijke man’ , want ook ik ben niet meer monogaam, dat is nu wel duidelijk, lijkt me.

Volop genieten van deze heerlijke man

Dus gisteravond heb ik een deze ‘wow’ man op bezoek gehad om mij een heerlijke erotische massage te geven. En hoe zeg! Het is er eentje van: als de vrouw geniet dan geniet ik ook, dus ik had me voorgenomen om dit lekker over me heen te laten komen (letterlijk) en er volop van te genieten. Ik heb me zogezegd eens heerlijk laten gaan. Dit laatste in opdracht van Paul, met wie ik overdag nog heerlijke geile berichtjes aan het appen ben geweest. Stipt om half 8 stond René voor de deur met een prachtige bos bloemen. Dat was de eerste wow die over mijn lippen kwam die avond en daar is het zeker niet bij gebleven. Ik had een lekker niemanddalletje onder mijn badjas aangedaan, waarin mijn figuur goed uitkwam. Ook mijn kutje was weer heerlijk kaal en een lekker luchtje had ik ook op gedaan. René heb ik vorig jaar ontmoet en het voelde meteen goed en we zijn toen ook heerlijk aan de gang geweest. Hij is masseur en dat had ik goed onthouden, hij kan heerlijk masseren en heeft geweldige handen die hij goed weet te gebruiken. Zijn vingers ook trouwens, maar daar later meer over. Eerst even een kopje koffie gedronken en wat bij geklets. Een mens kan wat meemaken in een jaar kan ik je vertellen, maar daar ga ik je niet mee vermoeien. Toen de koffie op was bracht ik de kopjes naar de keuken en al snel pakte René me heel lekker vast en zei: “jeetje ik word zo geil van jou!” Wow! Tijd om naar mijn zolder te gaan, waar mijn massagetafel staat. Ik had het gezellig gemaakt met kaarsjes, zodat het lekker donker was. We deden onze kleding uit en ik mocht op mijn buik gaan liggen.  

Deze man heeft een gouden tong

 

Wat er toen gebeurde, kan ik eigenlijk niet goed met een pen beschrijven. Zijn handen gingen met een heerlijke olie over mijn rug en steeds verder naar mijn billen en eigenlijk raakte hij al spelend ook mijn schaamstreek aan. Ik was al behoorlijk opgewonden en liet dit ook merken met zuchten en kreunen. Het moedigde hem alleen maar meer aan om mijn kutje eens grondig onder handen te nemen. Daar gebruikte hij als eerste zijn vingers voor. Ze gingen steeds dieper naar binnen en ik begon erg nat te worden. Mijn kutje werd zo goed gemasseerd en ondertussen deden zijn vingers het neukwerk. Ik kreeg het hele pakket, zo bleek. Al gauw ging zijn hoofd tussen mijn benen en deed hij het betere befwerk. Weer Wow! Niets werd overgeslagen: mijn lipjes, mijn klitje en hij ging met zijn tong naar binnen en proefde mijn vocht, wat rijkelijk ging stromen. Hij draaide heerlijke rondjes met het puntje van tong door mijn kut en over mijn lipjes. Af en toe nam hij mijn klit in zijn mond en zoog erop. Zo geil werd ik hiervan. 

Ik raakte in de zevende hemel en kwam klaar en klaar en klaar. Ik hield niets tegen en liet alles gaan en dat was zo fijn om te kunnen doen. Geen schaamte voelen, geen belemmering voelen. Alleen maar genieten en nog eens genieten. Deze man heeft een gouden tong. Hij pakte de massage daarna weer op en ging verder met mijn rug, billen, schaamstreek en benen. Ik mocht me omdraaien en hij wilde me toen neuken. Eerst nog masseren met olie. Daarna trok René me naar het eind van de tafel en ging me lang staand neuken. Zo’n tafel blijkt dan toch wel heel handig, tenminste het was precies op de juiste hoogte voor ons. 

En lang neuken is lang neuken. Hij kan dit blijkbaar goed volhouden en ik ook. Wat een heerlijke neukbeurt. Wow! Hij hield ondertussen in de gaten of ik er wel van genoot, maar geen zorg hoor, want dat deed ik wel. Ik voelde zijn pik heel goed mijn kutje in en uit gaan en dat is een heerlijk gevoel kan ik je zeggen. Nu heb ik naast mijn massagetafel twee matrassen op elkaar liggen en René vond het tijd om daar maar eens gebruik van te maken.  En weer werd ik uitgebreid gevingerd, gelikt en geneukt. Ik lag op een gegeven moment in mijn eigen geil, want ik kon niet ophouden met spuiten. Dat had ik ook al op de massagetafel gedaan. René zei dat ik bitterzoet smaakte en vond het lekker, want hij heeft me wel vaker geproefd deze avond. Hij slurpte het als het ware op.

Ik moest echt op adem komen

 

Eerlijk is eerlijk: Hij weet een vrouw te verwennen. Zelfs zo dat het nodig is om af en toe tussendoor even op adem te komen. Hij weet gewoon bijna niet van ophouden en moet je om genade smeken. Paul heb ik dezelfde avond laten weten dat dit een goede minnaar voor erbij is en René staat hier zeker voor open. Volgende keer wil ik het graag met z’n drietjes beleven. Paul mag  toekijken en liever nog meedoen, maar dat is volledig aan hem. Hij heeft er wel oren naar en René ook, dus deze dame gaat dan nog gruwelijker verwend worden. Is dat eigenlijk mogelijk? Ik denk zelf van wel.