Intiem Zijn

Vrijen terwijl je kinderen hebt: Doe de “Sweet Speed Bomb”

Hoe moeilijk is het om ontspannen te vrijen terwijl je kinderen hebt. Ze zeggen niet voor niets dat kinderen de beste anticonceptiepil zijn. 

Het overkomt bijna iedereen die een relatie heeft met kinderen. Ben je net lekker bezig, hoor je de kinderen schreeuwen. Meestal is er dan trammelant, maar het kan ook zijn dat ze gewoon een vraag hebben en aan de andere kant van de deur staan te wachten op jouw antwoord. 

Hoe ga je daarmee om? Hoe gaan jullie daarmee om? Meestal is een kinderhand snel gevuld, en zijn ze daarna wel weer even zoet. Maar hoe zit het bij jou? Is die drive er nog? Heeft je partner er al geen zin meer in? Of kunnen jullie doorgaan alsof er niets gebeurd is.

De praktijk leert dat vaak vrouwen geen zin meer hebben of niet meer durven, bang zijn dat ze alsnog gestoord worden. Dus dan maar snel onder de douche en laat de dag maar beginnen. Maar het kan ook anders.

Laten we eerlijk zijn, langere vrijpartijen zijn gewoon niet echt meer mogelijk als de kinderen thuis zijn. Zelfs als ze al diep in slaap zijn, kan het zomaar voorkomen dat er iemand naast je bed staat wegens een nachtmerrie. En dat terwijl jij bijna op je hoogtepunt bent. 

Dat moeten we dus niet hebben. We moeten dus snel en efficiënt te werk gaan. En daarmee bedoel ik niet zonder liefde, maar liefdevol op snelheid. Ik noem het ook wel, een sweet speed bomb. Snel, zoet en explosief. We weten dat bij mannen de geilheid binnen een minuut kan toenemen van O naar 100, alleen al door het geslachtsdeel te stimuleren. Bij vrouwen werkt het net even anders, maar wij kunnen ook efficiënt te werk gaan. Let maar eens op!

Denk aan je lekkerste fantasie ooit. Gooi direct alle remmen los, niemand ziet het, niemand hoort het

Hoe kun je als vrouw snel opgewonden raken? Denk aan je lekkerste fantasie ooit. Gooi direct alle remmen los, niemand ziet het, niemand hoort het. Span en ontspan om de 5 seconden al je spieren. Zeg tegen je partner dat je gestreeld wilt worden met alleen de vingertoppen. Jij verkent jezelf met je eigen vingers. Vraag om vederlichte kusjes in je nek, je oren en je mond. Op het moment dat jij jezelf gaat vingeren, zuig je de tong van je partner diep naar binnen en tongzoen je met je hele mond en tong. Je mond moet ontspannen zijn. Elke keer als jouw vinger of de vinger van je partner zachtjes in je komt, zuig je de tong naar binnen als een soort pomp. Je pompt je lichaam naar een hoogtepunt. Terwijl je partner je geil aankijkt trek je je bekken omhoog en krom je je rug. Je partner weet gelijk wat de volgende stap is. Laat de energie door je hele lichaam stromen en wees klaar voor een ontvangst. Bepaal zelf het ritme door met je bekken te bewegen en door je te spelen met jullie tongen. De energie die loskomt is heerlijk! Gooi je armen in de lucht en laat het heerlijke gevoel je overstromen. Wedden dat je vaker een sweet speed bomb wil?

Liefs Lenna

PS: Wil jij reageren of ook een gastblog schrijven? Meld je dan aan via info@sexytalk.nl

Lees ook de andere LoveTalk verhalen