Intiem Zijn

Founder Members van Intiem Zijn

Duizenden vrouwen die nergens naartoe kunnen met hun diepste verlangens om écht verbinding te voelen.

Tienduizenden vrouwen die al heel lang meer intimiteit in hun leven zouden willen hebben.

Nog meer vrouwen die het spannend vinden om hun eigen lichaam nog beter te leren kennen maar niet goed weten waar en hoe te beginnen.

Voor al die vrouwen heb ik Intiem Zijn opgericht.

Liefde & lust hand in hand

De missie van Intiem Zijn is om iedereen weer in zijn of haar seksuele verbinding te krijgen. Waar we nu op het spreekwoordelijke nulpunt zijn belandt, moeten we weer terug boven. Ons verlangen om te genieten van vrijen, elkaar durven aan te spreken over onze gevoelens, seksuele gedachtes en meer moeten we omarmen.

We gaan het taboe doorbreken! Met podcasts, stories, cursussen, trainingen workshops en webinars zorgt Intiem zijn dat jouw leven weer compleet is. Jouw toekomstige ik ligt binnen handbereik. Liefdevolle seks, vrijen vanuit je gevoel en open communiceren over jouw verlangens en behoeftes. Dat is waar we voor gaan, jouw hele leven lang.

Ik ben Lenna en ik ben één van deze vrouwen

Mijn naam is dus Lenna en ik woon met mijn zoontje in Zandvoort aan Zee. Aan de buitenkant zie je een vrolijke, spontane vrouw die altijd in is voor een lolletje. Dat laatste is juist een verdedigingsmechanisme, want op deze manier komt niemand te dichtbij. Sinds een aantal jaar worstel ik met zelfliefde, huidhonger, seksuele verbinding, intimiteit. Door slechte break-ups durf ik geen verbinding meer aan te gaan, Van mezelf houden vind ik eng, en fysiek contact vermijd ik, bang dat ik in paniek raak. Elke avond alleen in bed liggen, soms huilend van verdriet of eenzaamheid. Het doet een mens geen goed.

Tot dat ik een ingeving kreeg, zo kan het niet langer! Ik wil ook weer genieten van intimiteit en seks. Om mijn binnenkant net zo te laten shinen als mijn buitenkant, heb ik SexyTalk Academy opgericht. Een Academy waar je geïnspireerd wordt de reis naar zelfliefde en seksuele verbinding te gaan maken. Waar je in je eigen tijd, zonder druk van buitenaf, jezelf kunt ontwikkelen. Waar je niet bang hoeft te zijn omdat je je schaamt, verdrietig voelt of alleen. Dit is mijn doel in dit leven, vrouwen net als ik inspireren en gelukkig maken. Lets enjoy sex again!

Missie

Iedereen voelt en beleeft weer seksuele verbinding met zichzelf en met een partner. Duidelijk en simpel, een missie die helder is en spreekt voor zich.

Hoe gaan we daarvoor te werk? Waar we nu (deels door corona) op het spreekwoordelijke nulpunt zijn belandt, moeten we weer terug boven. Ons verlangen om te genieten van vrijen, elkaar durven aan te spreken over onze gevoelens, seksuele gedachtes en meer, moeten we omarmen. 

Visie

Intiem Zijn heeft een visie. Groot maar niet onmogelijk. Onze kennis, inspiratie en kernwaarden willen we een leven lang blijven vertellen. Van generatie op generatie, van ouder op kind, van leerkracht naar leerling. Laat de beweging die SexyTalk Academy aan het opzetten is zijn werk doen zodat de Nederlandse politiek ziet dat er geen weg terug meer is. 

Een ministerie van Liefde en Intimiteit

Het is slechts een kwestie van tijd. Wij hebben het nodig, Nederland heeft het nodig. Dat is onze visie voor Nederland. Deze ministerpost wordt een verlengde van het Ministerie van Zorg & Welzijn. We hebben een lange adem en gaan voor deze duurzame missie. Jouw input is hier van levensbelang.

Stichting Heal your Sex

Omdat wij serieus te werk gaan, willen we dat vooral aan iedereen laten zien. We weten ook dat wij niet de enige zijn met deze missie. Daarom willen wij ook andere maatschappelijke stichtingen steunen. Dit willen we doen door zelf een stichting op te richten, die zich focust op mooie projecten die in het verlengde liggen.

Deze stichting heet: Heal your Sex, en is sinds januari 2022 actief. Het doel van Intiem Zijn is om jaarlijks 10 procent van de winst te doneren aan de Stichting Heal Your Sex. De stichting zal dat geld en andere donaties overmaken naar een ander goed doel.  Dit jaar gaat het bestuur actief op pad om met andere stichtingen rond de tafel te zitten om zich te laten adviseren over enkele projecten. Teven maakt het bestuur zich sterk om  consulten en therapie  die seksualiteit en verbinding bevorderen, in het basispakket van de zorgverzekering vergoed te krijgen. Daarnaast start de stichting een petitie op: De Nederlandse samenleving wil een Ministerie van Liefde en Intimiteit.

Jaarplan en doelstellingen

We gaan het taboe doorbreken! De afgelopen maanden ben ik al bezig geweest met diverse onderdelen en content. Wat kun je het eerste jaar van Intiem Zijn verwachten?

In 2022 kijken we voor uitbreiding en verdieping. Zoals je nu al ziet, er is genoeg inspiratie om jou levenslang van mooie content te voorzien. SexyTalk Academy gaat ervoor zorgen dat jouw leven weer compleet is. Jouw toekomstige ik ligt binnen handbereik. Liefdevolle seks, vrijen vanuit je gevoel en open communiceren over jouw verlangens en behoeftes. Dat is waar we voor gaan, jouw hele leven lang!

Dit is de planning voor het eerste jaar (2022).

Krijg life time toegang tot Intiem Zijn en nog veel meer…

Word Founding Member

Zoals je ziet is is deze beweging revolutionair. Daar wil jij toch aan meedoen en bijdragen? Het geeft je kennis voor het leven en inspireert jou en anderen. Voel je niet meer onbegrepen of alleen. Nee, Intiem Zijn is er voor jou. Daarom willen we jou als Founding Member.

Wat bied Intiem Zijn jou als Founding Member?

 • Krijg lifetime gratis toegang tot workshops, trainingen en cursussen, zowel online, in een e-learning omgeving als op locatie.
 • Krijgt exclusief toegang tot de jaarlijkse Intiem Zijn Experienceday.
 • Krijgt een lifetime abonnement op alle IntimateStories.
 • Korting op alle producten van de SensualShop.
 • Word lifetime geïnspireerd om weer liefdevol te vrijen.
 • Ontvangt en geeft liefde, voelt weer lust en wekt lust op bij je partner.
 • Krijgt zelfvertrouwen om te houden van je lichaam.
 • Bent onderdeel van een krachtig platform dat jou uitdaagt, inspireert, troost en erkenning biedt en vriendschappen biedt voor het leven.
 • Je helpt met het verspreiden van inspirerende verhalen over impact.
 • Ontvang elke maand liefdesbrieven over de nieuwste ontwikkelingen en verhalen.
 • Je draagt bij aan het (voort)bestaan van een advertentievrij platform.
 • Ondertekent de petitie voor het aanstellen van een ministerie van Liefde & Intimiteit. Jouw stem zorgt voor vele andere stemmen. Jij start deze revolutionaire beweging.

Wil jij verzekerd zijn van al deze voordelen? Gun jou zelf dit fantastische cadeau en profiteer van dit alles voor de rest van je leven. 

Word Founding Member van Intiem Zijn. Deze eenmalige investering kost jou slechts € 349 euro. (ex BTW).

Om exclusiviteit te behouden, is deze aanbieding slechts geldig voor 50 personen. Aanmelden kan door op de link hieronder te klikken. 

We gaan voor een Ministerie van Liefde en Intimiteit

Bekijk hier alle voordelen als Founding Member.

Bekijk hier alle voordelen als member:

Founding Member

349,- Eenmalig
 • Jij krijgt lifetime gratis toegang tot workshops
 • Jij krijgt lifetime gratis toegang tot trainingen en cursussen. Bekijk de cursussen in de webshop.
 • Jij krijgt exclusief toegang tot de jaarlijkse Intiem Zijn Experienceday.
 • Jij krijgt een lifetime abonnement op alle IntimateStories.
 • Jij krijgt korting op alle producten van de SensualShop.
 • Alles bij elkaar een minimale waarde van € 679,40!
Aanbieding

Free Member

0,- Eenmalig
 • Ontvangt elke maand liefdesbrieven over de nieuwste ontwikkelingen en verhalen.
 • Hebt alleen toegang tot ExpertTalks en teasers van SexyStories.
 • Krijg toegang tot de Sensueel Shop.

Veelgestelde vragen

Aanmelden voor de IntimateStories kan door naar https://intiemzijn.nl/intimatestories/ te gaan en je daar te registreren.Na betaling krijg je een mail waar je inlogcode instaat. Gebruik deze met jouw e-mailadres als gebruikersnaam en de link naar jouw IntimateStories is gemaakt.

Ga naar de Homepage  https://intiemzijn.nl en scroll naar beneden. Klik op de oranje button Aanmelden, en je bent ingeschreven. Je krijgt een e-mail ter bevestiging.

Omdat platform Intiem Zijn een maatschappelijke doel en visie heeft, zijn veel onderdelen gratis. De podcastserie IntimateTalk is gratis. Tevens zijn BlogTalk, SocialTalk en LoveTalk gratis.

Ja dat kan zeker. Ga naar de crowdfundpagina: https://www.doneeractie.nl/platform-voor-liefde-seks-en-intimiteit/-55012 en vul daar jouw donatie in. Anoniem of onder je eigen naam. Het kan beiden. Intiem Zijn als Heal Your Sex bedanken je alvast voor jouw donatie!

Yes, wat zijn we blij dat jij interesse hebt om Intiem Zijn voor het leven lang te steunen. Ga naar: https://intiemzijn.nl/product/founding-member en klik op de button: Voeg toe aan winkelmandje. Betaal in een veilige online omgeving en jij bent lifetime member van Intiem Zijn.