Intiem Zijn

Laat je inspireren door echte vrouwen!

Achter de woorden Intimiteit en seksuele verbinding schuilt voor iedereen een ander verhaal. Daarom stoppen we het niet in hokjes. In deze podcastserie van Intiem Zijn kun je luisteren naar experts die iets waardevols vertellen over het terugvinden van intimiteit en het voelen van seksuele verbinding met jezelf en of je partner. Ze vertellen over hun eigen ervaringen, hun praktijk maar geven ook handige tools, tips & tricks. 

Naast experts laten we ook mensen aan het woord die hun ervaringen willen delen. Zo weet je dat je er echt niet alleen voor staat.

En allemaal hebben we één ding gemeen, jouw seksuele verbinding weer tot bloei laten komen. Geniet weer van een heerlijke vrijpartij en laat die intimiteit toe!

IntimateTalk | Luister naar inspirerende vrouwen!

IntimateTalk
IntimateTalk
Tania Mulder; Geen zin in seks? Uit je hoofd en voelen!
Loading
/

Aflevering 2 Tania Mulder intimiteitscoach; ‘Geen zin in seks? Ga uit je hoofd en voel!

In deze podcast vertelt intimiteitscoach Tania Mulder hoe zij stellen helpt om uit het hoofd te gaan en in het hart te kruipen. Voelen met je handen, voelen met je geest, voelen met je hart! Dat is wat jou dichterbij intimiteit en liefde brengt. Je seksleven wordt hierdoor ook weer een stuk fijner en lekkerder! Luister met veel plezier naar Tania Mulder. Kijk voor meer info op haar website: Tania Mulder

IntimateTalk
IntimateTalk
Lieneke Postema; 'Iedere vrouw verdient verbinding met haar lijf'
Loading
/

Aflevering 3 Tantrabeleving met Lieneke Postema;’ Ervaar het, voel het, beleef het!

Te gast in deze IntimateTalk is Lieneke Postema van Tantrabeleving. Zij vertelt hoe Tantra onderdeel kan zijn in jouw dagelijks leven. Hoe jij jezelf en een ander kunt liefhebben. Seksuele energie is de bron van jouw levendigheid en creativiteit. Om te laten stromen wordt in tantra deze seksuele energie als basis gebruikt. “Ik gun iedere vrouw een diepe verbinding met haar lijf,” vertelt Lieneke. Kijk voor meer informatie op: Tantrabeleving

Yvonne Renckens boudoirfotograaf
IntimateTalk
Yvonne Renckens boudoirfotograaf; 'Elke vrouw heeft iets moois'
Loading
/

Aflevering 4 Boudoirfotografie met Yvonne Renckens;’ Iedere vrouw heeft iets moois.’ 

IntimateTalk vraagt aan boudoirfotografe Yvonne Renckens hoe een fotoshoot als deze een vrouw weer helemaal kan laten opbloeien. Breng je zelfvertrouwen weer terug en zie hoe mooi jij bent. Van binnen maar zeker ook van buiten! Kijk voor meer informatie op Powervrouwennetwerk

 
IntimateTalk
IntimateTalk
Linjola van Gool:Altijd pijn met vrijen
Loading
/

Gastpodcasts Tania Mulder ‘Met de billen bloot’

Intimiteitscoach Tania Mulder neemt je mee in haar eigen podcastserie: ‘Met de Billen Bloot’ in haar wereld waar seks, intimiteit en liefde centraal staan. Voor Intiem Zijn een ontzettend waardevolle en inspireerde podcastserie die we daarom ook graag verspreiden.

Met de Billen Bloot
Met de Billen Bloot
De 4 fases van opwinding;'Herken ze en geniet van elke fase'
Loading
/

In deze podcast behandelt Tania de vier fases van opwinding tijdens vrijen. Hoe herken je deze en hoe zorg je ervoor dat je er extra van geniet. 

Met de Billen Bloot
Met de Billen Bloot
A-seksualiteit, hoe omarm je dat?
Loading
/

Tania Mulder geeft haar kijk op A-seksualiteit. Waarom vinden mensen dat raar maar vooral, hoe omarm je dat als je voor jezelf weet dat jij a-seksueel bent.

IntimateStories

Laat je meeslepen en vervoeren in de zinderende IntimateStories van Intiem Zijn. Kom in de stemming of luister ernaar terwijl je al heerlijk aan het vrijen bent. Geniet er alleen van of samen. Deze stories kun je onbeperkt luisteren via je telefoon. Heerlijk toch? Laat die oortjes van je weer rood worden.

De controle van de tong

Petra houdt van een kaalgeschoren poesje. Ze vraagt daarom met regelmaat of haar partner Paul haar wil scheren. En dat doet hij graag. Hij gebruikt hiermee veel meer dan allen een scheermes en schuim. Als de heerlijke klus is geklaard, ondergaat het poesje van Petra nog een grondige inspectie.

Telefoonseks kan zo lekker zijn!

Yoaz en Janine zien elkaar te weinig door hun drukke werkzaamheden. Gelukkig bestaat er nog iets als een telefoon. Janine belt haar man op terwijl ze in een hotelkamer op bed, op heerlijk knisperende witte schone lakens ligt. Ze heeft zich net gedoucht en is klaar voor een heerlijk telefoongesprek…

Hot and Steamy in de Sauna

De sauna is de laatste plek op aarde waar Estelle gezien wil worden. Haar lichaam voldoen volgens haar niet aan de standaard eisen en verschuilt zich liever in een grote badjas. Tot overmaat van ramp komt haar oude studentenvriend van vroeger tegen. In het stoombad gaan de handen van Sebas op onderzoek uit en komen terecht bij haar opgewonden klitje…

Registreren bij IntimateStories

Ben jij benieuwd hoe deze zinderende IntimateStories aflopen? Registreer je dan voor een abonnement op IntimateStories. Voor 14,95 euro per maand luister jij onbeperkt naar alle IntimateStories van Intiem Zijn.