Intiem Zijn

Mijn eerste keer ...

Ondernemer zijn is spannend. In het begin heb je duizend-en-één ideeën, en deze wil je omgieten tot bruikbare plannen die uitvoerbaar zijn. Eenmaal uitgevoerd kijk je in hoeverre het je winst oplevert.  Maar totdat het zover is, komt er heel wat bij kijken. Maar als het eenmaal gelukt is, heb je voldoening, en kijk je moe maar voldaan terug.

Zo is het ook met seks, of zal ik zeggen de liefde bedrijven? Als ik kijk naar mijn leven, dan heb ik vele bedpartners gehad. Ik zeg het maar op deze manier, omdat de één onder de noemer liefdesrelatie valt, en de ander onder friends with benefits of een heerlijk spannende one-night-stand. 

Om ze allemaal over één kam te scheren vind ik niet echt netjes. Eén ding hebben deze heren allemaal gemeen, ze hebben genoten van mijn lichaam. En ik van hen….

Of toch niet?

Soms heb je seks, en is het wel lekker, maar mis je toch iets. Warmte, genegenheid, zelfs een beetje humor. Ook na een orgasme voelde ik me niet voldaan, maar eerlijk gezegd een beetje leeg. Vaak durfde ik dat niet te zeggen, want dat doe je gewoon niet.

Lang heb ik gedacht dat ik het me inbeeldde, dat het gewoon aan mij lag. Want tja, de ene keer heb je gewoon meer zin in seks dan de andere keer. Toch bleef het onderhuids aan mij knagen. 

Dan las ik weer een flodderromannetje op vakantie en genoot ik van de erotische passages waar het liefde bedrijven zonder gene werd omschreven. Wat lijkt het me heerlijk om zo bemind te worden! Kan het echt? Is het geen fictie? Stiekem hoopte ik dat er ooit een man op mijn pad kwam die mij datzelfde kon laten voelen. Maar wat is dat dan precies? Ik kwam er maar niet achter. Totdat ik hier met een vriend van mij over praatte. Hij begreep precies wat ik bedoelde. Volgens hem is het een gebrek aan intimiteit. De juiste aanrakingen op het juiste moment. De blikken wanneer de ogen elkaar kruizen. De zachte ademhaling, de ogen dicht. Voel niet alleen hoe jouw lichaam reageert, maar ook hoe het zijne reageert. Samen op één golf razend naar de branding. 

Alleen al de gedachte hieraan maakte me zacht. Ik had het gevoel dat ik weer openstond.
Vol overgave...

Alleen al de gedachte hieraan maakte me zacht. Ik had het gevoel dat ik weer openstond. Vol overgave. Maar waarom doet ik dat dan niet tijdens seks? Ik dacht altijd dat mijn lichaam heel gevoelig was, omdat aanrakingen al snel te hard of te grof waren.  Het is juist andersom, mijn lichaam stootte deze manier van seks hebben af omdat er geen intimiteit achter zit. 

Om dit letterlijk een plekje te geven, ben ik begonnen met het opstarten van SexyTalk Academy. Omdat luisteren en verdwalen in fantasieën, een heerlijke manier is om je open te stellen. Om terug te gaan naar je kern, terug te gaan naar intimiteit in je leven. 

Voor mij is het leven een groot avontuur, ik hoop de jouwe ook. Laten we er iets moois van maken!

Liefs Lenna

PS: Wil jij reageren of ook een gastblog schrijven? Meld je dan aan via info@sexytalk.nl

Lees ook de andere LoveTalk verhalen